fbpx
Beausiti
Search
Close this search box.

FAQ

BEAUTÉSSENCE FAQ

BEAUTÉSSENCE adalah minuman botani yang diformulasi dengan bahan-bahan aktif seperti Cerepron-F (esktrak yis/ragi), Kolagen Peptida, Komplek Antioksida dan Phytoestrogen diperoleh daripada Ekstrak Delima, Roselle, Aloe Vera, Kacip Fatimah, Pueraria Mirifica yang diformulasikan khas untuk menyerlahkan kecantikan luaran dan dalaman.  Ia juga mempunyai fungsi Nutri-Lock Technology ™ dan diuji oleh UNIPEQ UKM, makmal diiktiraf berpiawaian antarabangsa.

Produk BEAUTESSENCE ini 100% selamat digunakan kerana diperbuat dari kilang bertaraf GMP dan juga disahkan halal oleh JAKIM. Formulasi BEAUTESSENCE juga telah disahkan melalui ujian makmal seperti berikut – Analisis Mikrobiologi, Analisis Kimia, Analisis Steroid, Analisis Alkohol, Analisis DNA Khinzir dan Analisis Pemakanan.

BEAUTÉSSENCE mengandungi bahan-bahan aktif seperti Cerepron-F, Kolagen Peptida, Komplek Antioksida dan Phytoestrogen diperoleh daripada Ekstrak Delima, Roselle, Aloe Vera, Kacip Fatimah, Pueraria Mirifica & Kolagen yang dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Nutri-Lock.

Cerepron-F merupakan Yis dari Jepun yang boleh dimakan dan menggalakkan penghasilan Glutathione sekaligus mencerahkan tona kulit secara keseluruhan. Ia juga mempercepatkan proses pencerahan kulit dan mengalakkan proses wujudnya penghasilan kolagen secara semulajadi. Disamping itu, Cerepron-F membantu memudarkan jeragat dan parut jerawat dan memperbaharui sel sekali gus kulit wajah kelihatan cerah berseri dan tona kulit yang lebih sekata.

BEAUTÉSSENCE sesuai diambil satu sachet setiap hari, sebaik-baiknya dimakan 20min sebelum sarapan pagi atau waktu malam sebelum tidur.

BEAUNEST FAQ

Beaunest adalah Minuman Kesihatan Sarang Burung yang berasaskan sarang burung asli tanpa gula tambahan, bahan pengawet dan pewarna tiruan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan makanan sunnah seperti madu, buah delima dan kurma. Minuman kesihatan ini sangat istimewa dan rasanya yang enak kerana diperkaya dengan gabungan lima bahan utama iaitu, Sarang Burung Asli, Kolagen Peptida, eskstrak Madu, Delima dan Kurma. 

Minuman kesihatan ini telah terbukti secara saintifik dapat membantu memulihara sel, sistem pernafasan dan organ dalaman tubuh. Selain membekalkan kecantikan pada kulit, Minuman Kesihatan Sarang Burung juga membuktikan ia sangat berkhasiat kerana mengandungi bahan yang boleh memberikan tenaga dan pemulihan dalaman, khasnya membantu memperbaiki fungsi paru-paru.

Minuman Beausiti Beaunest Sarang Burung dengan Madu, Delima dan Kurma  sesuai dijadikan minuman harian untuk semua golongan dan peringkat umur. Namun, jika anda pesakit protein alergi dan penyakit kronik (atau mempunyai komplikasi), anda dinasihatkan untuk berjumpa doktor terlebih dahulu.

Untuk mendapatkan khasiat minuman Beausiti Beaunest Sarang Burung dengan Madu, Delima dan Kurma, anda boleh menikmati minuman Beausiti Beaunest pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

BEAUKIDS FAQ

BEAUKIDS adalah minuman jeli yang sedap dan berkhasiat. Ia diperbuat dari Puri Strawberi dan multivitamin yang boleh membantu perkembangan otak dan meningkatkan sistem imun badan yang sihat.

Minuman jeli Beaukids Aafiyah dirumus khas menggunakan Puri Strawberi berkualiti tinggi dari Italy dan multivitamin (Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B6, Vitamin B12 dan Asid Folik) yang membantu dalam perkembangan otak dan sistem imun badan yang sihat.

Kandungan minuman jeli Beaukids Aafiyah adalah seperti berikut: Jeli berasaskan sumber tumbuhan, Air, Gula, Puri Strawberi, Vitamin (Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B6, Vitamin B12 dan Asid Folik) dan Pemanis (Sukralosa dan Acesulfame-K). Ia juga mengandungi ejen pemekat sebagai kondisioner makanan, bahan pengawet dan perisa yang dibenarkan.

Permohonan sijil HALAL (JAKIM) telah dihantar dan sedang diproses untuk kelulusan. Walau bagaimanapun, kesemua bahan yang digunakan dan cara pembuatan yang diamalkan bagi penghasilan produk minuman jeli Beaukids adalah mematuhi piawaian HALAL yang ditetapkan. Produk ini juga sudah mendapat kelulusan MeSTI. Kami menjamin produk kami adalah selamat untuk diminum.

Ya, dengan semua manfaat kesihatan dari bahan pemakanan semula jadi dan kandungan gula dalam jumlah sederhana – produk minuman jeli Beaukids Aafiyah akan menjadi pilihan minuman dan snek yang sihat dan boleh menggantikan makanan ringan yang tidak sihat.

Stay in touch
Follow us on

+6012 – 716 3383

cs.beausiti@gmail.com

BeauSiti Sdn. Bhd. 202001019972 (1376292-X)

L13A-21, Wangsa 118, No 8, Jalan Wangsa Delima, Wangsa Maju 53300 Kuala Lumpur

All prices in Malaysian Ringgit (RM / MYR). All prices above will subject to Malaysia Service Tax at 6% commencing 1 September 2018. The information contained on this website is for general information purposes only. The information is provided by beausiti.my and while we endeavor to keep the information up to date and correct as much as possible. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools, or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster, and safer experience and for advertising purposes. Use of this Site is subject to express terms of use. By using this site, you signify that you agree to be bound by these Universal Terms of Service.

Copyright © BeauSiti ® All rights reserved. Managed Service by LamanWeb.

Website Developed by : Malaysia's Top Web Designer - fidodesign.net
© BeauSiti® All rights reserved. [LamanWeb]